Happiness is... When you make unexpected new friends

Register for the next event

About JoySignNL

Singing together, meeting new people and learning the Dutch language. What a great combination!
Learning a language by singing is fun, it helps to relax and gives the opportunity to meet new people!

After the great success in other places in the Netherlands and in Belgium, we are starting JoySingNL in Amstelveen

At JoySingNL it’s about having fun together and getting to know each other!

Join new residents and born Dutch for an hour to sing different old and new Dutch pop songs. Just because it’s fun! Anyone who wants to meet new people, who wants to learn Dutch and /or wants to sing out loud is welcome.

In the Cultureel centrum ANNA Amstelveen, songs from well-known Dutch artists are covered for an hour, under the guidance of singer Francisca Burgos and musician Harto Soemodihardjo. Having FUN is the most important!

The next event is:
26 mei 2020 (afgelast)
Houd onze website in de gaten voor de volgende editie

Location Cultureel centrum ANNA Amstelveen

Free entry!

Due to limited space and to avoid having to sell no at the door, we ask to reserve a spot in advance.

How to get to the Cultureel centrum ANNA Amstelveen?

The Cultureel centrum ANNA Amstelveen is located at the Amsterdamseweg 22 in Amstelveen.

Cultureel centrum ANNA Amstelveen Google Maps

Who are we?

The JoySingNL team

Harto Soemodihardjo

Harto Soemodihardjo is muzikant componist en zanger en sinds 2000 vooral bekend als componist en toetsenist van de theatershows en televisieoptredens van Jörgen Raymann (cabaretier) Harto Soemodihardjo coacht ook jonge muzikanten en theatermakers. Hij heeft met Candy Dulfer door het land getoerd en heeft ook Ruth Jacott begeleid. Harto Soemodihardjo is onderscheiden als lid in de Orde van Oranje-Nassau, vanwege de sleutelrol die hij heeft gespeeld in de ontwikkeling van het multiculturele muziektheater in Nederland. Hij heeft de muziek gecomponeerd voor verschillende theaterproducties waaronder ?Hoe duur was de suiker?. Momenteel schrijft hij de muziek voor de productie ?Suriname monologen? die op 3 oktober 2019 in première gaat in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Harto Soemodihardjo begeleidt Francisca Burgos als muzikant op de avonden van JoySingNL.

Francisca Burgos

De Arubaans-Surinaamse zangeres Francisca Burgos is op 21-jarige leeftijd begonnen met klassiek en jazz zang, waarna ze is overgestapt op funk & soul. De laatste jaren heeft zij als leadzangeres gezongen in verschillende salsabands gezongen w.o Tipico Tampoco, Salsaband Sabroso uit Amsterdam en bij de 15-koppige Latin bigband Lowland Latina?s. Op haar geboorte-eiland Aruba zong zij met de band de Equators in het Hard Rock Cafe, La Cabana Beach Resort en het Hyatt Regency hotel Aruba. Zij treedt op met haar eigen band Francisca & Friends en zij richt zij zich nu op verschillende muziekstijlen. Francisca schrijft ook eigen nummers. In 2018 is zij onderdeel geworden van uit van de Afrogrooves reizende jamsessieband. Met de Afrogroovesband heeft zij opgetreden met o.a. haar eigen nummer ?Song of Freedom?op het Kwaku Summer Festival in Amsterdam, hiermee is haar droom uitgekomen. Francisca is niet alleen een zangeres maar ook een performer die zichtbaar geniet van de interactie met de band en het publiek. Zij raakt je met haar warme funky stem en neemt met haar aanstekelijke enthousiasme het publiek mee. Momenteel zingt zij met de Surinaamse band Caribbean Force jazz en caribische nummers. Met het project JoySingNL komen de verschillende activiteiten die Francisca doet bij elkaar en valt alles op zijn plek.

Register for the next event

Register here

Register for the upcoming event
en_USEnglish